26 januari 2009

Degerfors god tvåa i Cramo Cup


Missade alla matcher utom den mot Carlstad United. Men i den blev det nästan dubbelt så många mål som i de fem första tillsammans.

DIF inledde bäst och mycket pigge Lallet kunde inleda skyttet på ren vilja. Mycket spring i de benen. CU´s målvakt var inte mycket att hänga i julgran. Osäker och sprattlade mest.

En straff till CU gav bara en stundshopp om att kunna rå på de rödvita. Men sen kom ett vulkanutbrott och DIF kunde göra tre mål innan paus.

I andra tilläts CU göra två mål men jag tycker att DIF hade läget under god kontroll.

Med tanke på den hårda träning man befinner sig i och att två matcher redan avverkats såg grabbarna ändå pigga ut. Viljan fanns också. Lallet frustade som ett ånglok och kan bli en stor tillgång i år.

En timme efter matchen såg jag tränare Werner. Han såg mycket nöjd ut. Kanske dessa matcher gav nya insikter om hur laget ska formeras och spelare nyttjas när väl allvaret kommer.

Den gröna planen i arenan gav inspiration till att orka vänta till seriepremiären. Och den tillresta Vulkanklacken gjorde att jag fick en känsla av att inte stå så långt från långastå på Valla som jag ändå gjorde.



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida


Trackers